Hoofdpagina

Uit WoordenschatWiki Elsenburgschool
Ga naar: navigatie, zoeken

Welkom[bewerken]

Welkom bij de WoordenschatWiki van SBO Elsenburgschool in Rijswijk (ZH).

Introductie[bewerken]

Met behulp van deze Wiki willen we het woordenschatondewijs op onze school verbeteren, door het aanbod uit de verschillende methodes (taal, rekenen en wereldoriëntatie) inzichtelijk te maken en waar mogelijk te clusteren.

Stappenplan[bewerken]

  1. GEREED: Thema's van de taalmethode "Taal actief" per groep onder elkaar in beeld.
  2. GEREED: Thema's van "De zaken groep 3-4" zoveel mogelijk hier naast zetten. Overblijvende thema's vullen de gaten op.
  3. Thema's van "Tijdzaken", "Natuurzaken", "Wereldzaken" zoveel mogelijk hier naast zetten. Overblijvende thema's vullen de gaten op.
  4. Thema's van de rekenmethode "Alles telt" oer groep onder elkaar in beeld. Waar mogelijk verbinden met taalmethode en wereldoriëntatiemethode.
  5. Thema's van de kleutermethode "Kleuterplein" onder elkaar, zodat voor volgende groepen inzichtelijk is wat in de kleuterbouw aan bod komt.

Aanvullende info[bewerken]

Bespreekpunten[bewerken]

  1. Welke jaargroep van de verschillende methodes wordt in welke groep behandeld?
  2. Er is geen licentie voor groep 8 voor "Tijdzaken", "Natuurzaken", "Wereldzaken" - deze onderwerpen komen niet aan bod?

START[bewerken]

Ga naar het overzicht van thema's. In het overzicht zijn de thema's uit de verschillende methodes naast elkaar gezet per groep. Wanneer thema's zeer waarschijnlijk aansluiten, zijn deze groen gekleurd. Wanneer thema's enigszins aansluiten, zijn deze geel gekleurd. De overige thema's zijn niet gekleurd.


Technische info[bewerken]

Deze website is gemaakt met MediaWiki. De tabel met thema's is gegenereerd op deze pagina.